http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 03, 2021

Salattu totuus maskeista

 

Se salaisuus mitä näihin maskeihin tulee, niin se juontaa juurensa aina yli 2300 vuoden päähän, jolloin ennen Islamia silloiset Arabit huomasivat lopulta, että kuinka pakottamalla ihmiset pitämään kasvomaskeja he saivat murrettua heidän identiteettinsä ja näillä keinoin ihmiset saatiin muottiin.


Tästä sitten syntyi myöhemmin tuon arabikulttuurille ominainen naisten pakollinen naamioituminen mm. Burkalla.




Modernissa psykologiassa tuo naamarin pitäminen = Me emme enää sen jälkeen edusta yksilöinä ihmisiä.

Kasvomaskeilla on siis tarkoitus murtaa ihmiset alas psykologisesti.


Joten nyt kun tämä koronan valepandemia on käynnissä, niin tästä näette sen, että miksi nyt tämä kasvomaski on jo sellainen asia, että sen pitämättömyydestä hyökkäävät vartijat ihmisten kimppuun väkivalloin ympäri maailman ja miltei aina nämä pysty painimatsit on 3 vartijaa vastaan 1 mies. Eihän muuten nuo psykopaatit pärjäisi noissa väännöissä.


Tämä maskisekoilu johtuu siis täysin siitä, että eliitillä on kiire saada aikaiseksi se UUSI NORMAALI, eli UUSI MAAILMANJÄRJESTYS.


Mutta mitä enemmän ihmisiä kieltäytyy tuosta orjamaskista, niin se laittaa kapuloita eliitin rattaisiin ja tämä Uusi Maailmanjärjestys ei toteudu sitten lopulta koskaan.

Nämä viime keväiset kuvat vuodelta 2020 muka sieltä koronaviruksen runtelemasta Wuhanista ja Kiinasta olivat pääosin tällaisia feikkejä.

Ihmisiä oli asettunut kadulle teatraalisesti ja ihmiset kävelivät muuten normaalisti ohi.

Mutta onneksi suomalaisissa on vielä järkeä jälkellä.



Epäilemättä jos nyt löytyi jostain Suomesta se koronasekoiluvapaa kunta, niin sinne olisi varmasti nyt ruuhkaa. Siellä kunnassa ei varmaan olisi silloin televisiota ja radiota, koska näissä kummassakin sitä koronaa vain tuntuu esiintyvän ja jokaisen päivän median aihe on, että kuinka monta koronatartuntaa on havaittu.

Mutta olisi taas hyvinkin absurdia, jos radio ja tv:n joukkotiedotusvälineet alkaivatkin ilmoittamaan päivittäin, että kuinka monta luulosairauteen sairastunutta on löydetty Suomesta taas lisää ja, että kuinka luulosairauksien jäljittäjät ovat tekemässä kovasti töitä muiden luulosairaiden jäljittämiseen. 

Sekä kehoittaisivat ihmisiä asentamaan älypuhelimiinsa luulosairausvilkun, joka hälyttää, jos toinen luulosairas on liikkunut samassa tilassa, koska hän voisi tartuttaa luulosairautensa puheillaan ja asenteillaan muihin.


Joten tämä paluu arkeen olisi hyvinkin lähellä, ellei muuten nämä IMF pankkiirit haluaisi jatkaa tätä koronakusetuspeliä aina sinne deadlineen asti, eli 31.03.2025 päivämäärään asti.

Mutta uskon kyllä, että ei tätä koronasekoilua enää kauan kestä, koska jossain vaiheessa tämän Suomen kansan kamelinselkä katkeaa ja sen jälkeen näistä suomalaisista lampaista tulee leijonia ja se hetki lähenee jo nyt.

Sillä tämä henkisen heräämisen kolmas aalto... Se on jo leviämisvaiheessa ja sitä tämä korruptoitunut maanpetturieliitti pelkää todella paljon.

He vihaavat, halveksuvat sekä pelkäävät näitä heränneitä ihmisiä, jotka näkevät tämän hallinnollisen kusetuksen taakse.

Siksi tämä korruptoitunut maanpetturihallinto on nyt turvautumassa vielä Suomen armeijaan ja hybridioperaatioihin. Eivät he mitään koronaa jäljitä, vaan armeija otetaan peliin vain sen vuoksi, että tämä Suomen korruptoitunut eliitti yrittää epätoivoisesti suojata sillä valta-asemansa, joka on jo murenemassa pois heidän käsistään, kun tämä koronateatteri esitys ei ole mennyt läpi edes puolellekaan suomalaisesta yleisöstä.

Jos se olisi teatteriesitys, niin siihen ei oltaisi voitu edes myydä yhtään lippua, koska korona voisi tarttua. Mutta tässä tapauksessa se eliitillinen vaara onkin se, että tämän koronahuijauksen totuus voi tarttua ja siltä nämä elitistit yrittävät nyt epätoivoisesti suojautua keinolla millä hyvänsä.

Sillä ei tässä mikään Einstein tarvitse olla, että näkee mitä on jatkossa luvassa, kun Uudessa-Seelannissa jo uskoteltiin kansalle, että korona oli selätetty, kunnes sitten kuulemma siellä yksi ihminen sairastui koronaan, joka sai vielä maan pääministerin julkiset nuhteet.

Tämä on se suunnitelma, että kansalle sitten uskotellaan myös täällä Suomessakin sitten jossain vaiheessa, että nyt on tämä korona selätetty ja aina löytyy joku muutama tartunta lisää, niin tämä on kuin se ongen siima, jota aina kiristetään ja löysätään vuoron perään, mutta kiristetään kuitenkin aina lisää ja lisää.

Pelin henki on selvä, että alistutko vai taisteletko perusoikeuksistasi, jotka nämä hallitsijasi ovat sinulta nyt viemässä pois, koska nämä IMF Pankin ja Sveitsiläisen BIS-pankin pankkiirit ovat tämän koronankin takana ja he haluavat vain ja ainoastaan yhden maailmanhallituksen, joka lakkauttaisi myös jokaiselta EU-maalta kaiken itsemääräämisoikeuden pois. 

Nämä elitistit eivät salli myöskään ihmisillä itsemääräämisoikeutta, joten siksi ihmisiä nyt alettiin alistamaan näillä hengitysmaskeilla, joka on myös osa identiteetin hajotuskampanjaa.

Ja kun ihmisten identiteetti katoaa, niin samalla myös kansakunnat alistuvat sille UUDELLE NORMAALILLE, joka on näiden elitistien tavoite.

Näin sitten EU:sta lähdettäisiin rakentamaan yhteistä liittovaltiota, jonka taustalle nämä EU-maiden poliitikot alkaisivat sitten esittämään näitä THE GREAT RESET hankkeen valheita, kuten rokotusohjelmia, joita kannustettaisiin mm. velkojen anteeksi antamisella. Mutta mietippä nyt kaksi kertaa, että onko tällainen houkutteleva diili, että menet korona lopetuspiikille, jotta saisit asuntolainasi ja autolainasi sekä opintolainasi anteeksi ? 

Lääketehtaat ovat kiinnostuneita vain siitä, että he saavat lypsettyä sinusta rahat pois heikentämällä immuniteettiasi ja lopulta kun ihmiset saadaan huijattua useille koronarokotuksille, niin heidät saadaan murhattua ja väestönharvennus saadaan etenemään, jonka vähennystarve on näiden elitistien mukaan n. 95 prosenttia nykyisestä maailmanväestöstä ja lopulta he haluaisivat jättää jäljelle vain sen 500 miljoonaa ihmistä.