http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 03, 2021

Infektiotautien ylilääkäri suosittelee Koronavilkusta luopumista


Kerrankin järjen ääni pääsi eetteriin, kun Helsingin Sanomat julkaisi eilen jutun, jossa Kymeenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän infektiotautien ylilääkäri Risto Pietikäinen suositteli Koronavilkku sovelluksen poistamista.

Hän totesi sovelluksesta olevan enemmän haittaa kuin hyötyä. Koronavilkku sovellus otettiin käyttöön n. puoli vuotta sitten, ja tähän mennessä se on kuulemma ladattu jo 2,3 miljoonaa älypuhelimeen.


Koronajäljitys perustuu luulosairaudelle

Jo yksistään tämä koronaviruksen älypuhelinjäljitys perustuu puhtaalle luulosairaudelle.

Ne jotka uskovat, että jollain älypuhelimilla voitaisiin jäljittää jotain tartuntatauteja ovat jo yksistään niin luulosairaita, että voisivat kuvitella, että jopa älypuhelin havaitsisi myös kausiflunssan pelkästään jollain piippauksella.

Kun siihen riittää jo riittävän suuri valhe, jonka hölmöt ihmiset sitten uskovat samantien.

Nämä ihmiset taas jotka ovat näitä eliitin dystooppisia asioita tutkineet, niin tietävät jo nyt sen, että mikä näiden elitistien märkä päivä uni olisi.

Sehän olisi se totaalitaarinen poliisivaltio, jossa et enää lopulta saisi enää tavata yksityishenkilönä edes toista ihmistä, koska hallitus olisi lopulta kieltänyt kaikki ihmiskontaktit ja jos sitten kadulla kohtaisisit jonkun toisen ihmisen, niin katulampussa olevat turvavälisensorit piippaisivat ja saattaisi saada sakkoja pelkälle ihmistoverille keskustelusta, koska se olisi jo kielletty tuolloin, kun tämä eliitin ajama UUSI NORMAALI olisi tullut voimaan.

Ihminen on sosiaalinen olento ollut aina, mutta nämä Sveitsin talousfoorumin elitistit tavoittelevat jo sitä 2.0 ihmistä, jonka luonne olisikin täysin erakko ja kaikki ihmiskontaktit olisi kiellettyjä.

Eihän tällainen pesunkestävä elitistikään juuri muuta tee kuin juonittelee rikkaiden tyranniystäviensä kanssa näitä asioita meidän kaikkien koko maailman päänmenoksi ja nämä elitistit ovat tunnetusti niin vainoharhaisia, että he tarvitsevat jo pelkästään Bilderberg kokouksiin lentämään sotilashelikopterit ja armeijan erikoisjoukot turvaamaan, että näillä elitisteillä olisi riittävän turvallinen viikonloppuseminaari.


Ex ministeri Katri Kulmuni jo väitti hiljattain somessa, että tämä Great Reset hanke olisi vain salaliittoteoria.

Mutta ei Katri noin tyhmä ole mitä hän vain esittää.

Kyllä hän tietää mikä on THE GREAT RESET hanke, josta tämä Sveitsin talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab on kirjoittanut aina kirjan Thierry Malleretin kanssa.


Schwab on puhunut jo julkisesti siitä kuinka tämä pandemia antaa heille mahdollisuuden resetoida maailmamme.


Schwab puhuu tuossa kirjassaan kuinka uusi ja sotkuinen maailma muodostaisi moninapaista kilpailua vaikutusvallasta, jonka muodostamat konfliktit ja jännitteet eivät enää johtuisi ideologiasta (mm. radikaali islam). Mutta kuitenkin toimisi nationalismin ja kilpailuresurssien kannustamana.

Tämä näiden elitistien Uusi Maailmanjärjestys (Uusi Normaali) agenda on sellainen hanke, jota ajetaan tälläkin hetkellä läpi vain keskittymällä kansallisidentiteettien tuhoamiseen ja Puolassa sekä Unkarissa tämä on toiminut todella huonolla menestyksellä, koska Unkarikin käännytti viime vuonna reilut 15 000 maahantulijaa pois.

Vahva kansallisidentiteetti on sellainen voima, joka on suuri uhka Uuden Normaalin, eli Uuden Maailmanjärjestyksen (NEW WORLD ORDER) toteutumiselle. 

Kun nämä Klaus Schwabin kaltaiset elitistit eivät sallisi millekään valtiolle itsemääräämisoikeuden kaltaista vaikutusvaltaa. Senhän on juuri määrä nyt poistua tämän koronavirus valepandemian aikana, jonka salainen agenda on keskittää nyt kaikki voimat Saksan ja EU:n yhteisen liittovaltiohankkeen esilletuloon.

Rockefeller Foundation on se yksi elitistien säätiö, joka tätä EU:n liittovaltio hanketta on myös ajanut eteenpäin. Bilderberg-ryhmä taas keskittyy enemmän Euroopan sisäiseen valtaan.

Kaiken tämän lääketeollisuuden tyrannian takana on se hanke, jonka päämääränä olisi saada kaikki piikille ja nämä piikit (mRNA rokote) ovat äärimmäisen vaarallisia, koska ne tekevät rokotteen ottajasta itsestään geenimanipuloidun organismin. 

Lähde: HS