perjantaina, marraskuuta 04, 2016

NBC:llä on jo nyt Hillary voittotulokset netissä


Yhdysvaltalainen mediajätti NBC:n palvelimelta löytyi jo Hillaryn voittotulokset, vaikka äänestystä ei olla vielä käyty.

Tämä todistaa sen, että mitään oikeaa ääntenlaskua ei tulla tekemään, kun USA:n presidentinvaalit etenevät tuohon vaiheeseen seuraavaksi.Nämä NBC:n väärentämät tulokset löytyivät kuitenkin vasta serverin sisältä, jonne eräs Infowarsille työskennellyt mies onnistui sinne pääsemään.Mutta tällainen USA:n presidentinvaalien varastaminen on ollut jenkeissä jo pitkään enemmän sääntö kuin poikkeus.

George W. Bushin valinta oli vaalivilppi, jolloin mm. Al Gore jätettiin kakkoseksi.

Hillary joutui itse jäämään kakkoseksi 2008-2009, kun Barack Obamasta leivottiin USA:n presidentti vaalivilpillä.Steve Pieczenik kertoo Yhdysvalloissa käynnissä olevasta vallankaappauksesta, joka aiotaan toteuttaa ilman armeijan väliintuloa. Siihen ei tarvita nyt kuin vain salaisen maailmanhallinnon kärkipelureiden apua vaalikoneiden algoritmien sekoittamisessa, niin homma on valmis.

Pieczenik kuitenkin kertoo, että heitä on nyt suuri joukko mm. entisiä tiedustelu- upseereita, jotka ovat väsyneet valehteluun ja tähän jatkuvaan USA:n hallinnon korruptioon.

Tämän vuoksi he ovat nyt liittoutuneet keskenään ja käyttäneet Wikileaksia avukseen mm. John Podestan sähköposti -vuotojen kautta. Palauttaakseen Yhydysvaltoihin demokratian.

Mutta helppo hommahan tämä ei ole, koska FBI on myös läpeensä korruptoitunut poliisijärjestö, joka muistuttaa omenaa, joka on läpimätä sisältä. 

Nyt kun FBI on väittänyt tutkivansa Hillary Clintonin tekemiä rikoksia, niin FBI:n sisällä on lahjottu lukuisia tutkijoita, jotta FBI ei mm. pidättäisi Hillarya tämän lavastetun lume -esitutkinnan aikana.

Hillary Clinton on jo tähän mennessä huhujen mukaan tilannut Bill Clintonin kanssa jo yli 144 murhaa viimeisen 25- vuoden aikana. Joka on aivan mieletön määrä ja nostaa Clintonit jo mafiasukujen kanssa samalle viivalle. Koska tuossa ei ole mistään muusta kysymys, kuin hyvin korkeasta järjestäytyneestä rikollisuudesta.

Jos kerta nämä USA:n presidentinvaalit ovat näin suuri puhallus, niin silloinhan mm. sijoittajat saavat sillä helpon tuoton rahoilleen. Tällä hetkellähän monien ulkomaalaisten vedonlyöntitoimistojen kohteina Hillary Clintonin valinta USA:n presidentiksi antaa n. 1,40 kertoimen

Sillä voisi joku liikemies tehdä vaikka halutessaan miljoonien voiton, jos vain sijoittaisi tuohon kohteeseen tarpeeksi paljon. Mutta tämän lisäksi tuota kansainvälistä vedonlyönti-bisnestähän itseasiassa käytetään koko ajan mm. ns. vallan huipulla toimivien suurten pelurien pelaaman huumerahojen rahanpesukanavina mm. ennaltasovituissa sopupeliotteluissa, jolloin häviämisen riski on hyvin pieni. 


Lähteet: http://www.infowars.com/nbc-caught-preparing-hillary-victory-results-before-election/

True Activist