torstaina, heinäkuuta 18, 2024

Berliinin poliisin erikoisjoukot iskivät kommandopipot päässä saksalaisen vaihtoehtomedian tiloihin takavarikoimaan serverit ja kovalevyt

Jo ollaan aikoihin eletty mitä tulee demokraattisen oikeusvaltion periaatteisiin sananvapaudesta, mutta siinä vaiheessa kun joku vaihtoehtomedia alkaa paljastelemaan näiden maailman kulissien takaisia vehkeilyitä, niin jossain vaiheessa valtion tuomiovalta- -mielivalta ja poliisiväkivalta astuu kuvioihin.


Näin miltei nähtiin Berliinissä, kun paikallisen poliisin kommandopipoihin varustautuneet poliisit tunkeutuivat saksalaisen vaihtoehtomedia Compact Magazinen tiloihin sen toimittaja Jürgen Elsässerin kotiin ja takavarikoi sieltä serverit, kovalevyt jne.

Nyt sen verkkosivut ovat poistettu sekä sosiaalisen mediankin tili on poistettu internetistä.

Saksan sisäministeri Nancy Faeser taas väittää, että kyseinen sivusto olisi syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää ja demokratiaa vastaan.

Mutta taitaa asia olla taas jälleen näin, että totuus on jälleen kiihottanut valtion fasisteja, aivan kuten Suomenkin hallituksen fasisteja kiihotti muutama vuosi sitten MV-lehti lopulta niin paljon, että sen päätoimittaja Ilja Janitskin piti käydä vangitsemassa aina ulkomaita myöten ja lennättää Suomeen vankilaan.

Compact Magazine lehti on perustettu saksassa vuonna 2010

Lähteet: MV-Lehti