Suomen moniin elintarvikemyymälöihin alkoi ilmestyä 2013 keväällä quorn-nimisiä lihankorviketuotteita.
Juuri samoihin aikoihin monet Suomalaiset lihantuottajat myönsivät, että he käyttävät geenimanipuloita soijaa lihatuotannossa. Eli syöttävät lihakarjalle geenimanipuloitua soijaa, joka tekee eläimet sairaiksi ja saa sitäkautta siirtymään sairaudet ja taudit ihmisiin.
Nyt vuoden luokanopettajaksi valittu Vantaalainen Kai-Ari Lundell on avautunut Uuden Suomen blogissaan, että mitä ihmeen quornia lapsille syötetään ja hän vaatii, että miksei lapsille pitäisi tarjota kotimaista jauhelihaa ja ihmettelee, että mikä jauhelihassa sitten on vikana. Koska Lundell kertoi, että koulussa jossa hän työskentelee luokanopettajana oli perjantaina ruokana Quorn-mussakaa.
Quorn koostuu Fusarium veneratum -sienestä, josta valmistetaan käymismenetelmällä mykoproteiinia ja on tarkemmin prosessoitu punahomesieni.
Quorn Foods on tarkemmin Brittiläinen yhtiö, joka on keskittynyt lihaa korvaaville tuotteille. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Stokesleyssä, Pohjois- Yorkshiressa ja työllistää siellä tällä hetkellä 600 ihmistä.
Nyt kun entistäkin enemmän ihmisiä on älynnyt jättää nykyisen GMO-lihan syömisen ja siirtyneet kasvisruokaan, joihin myös quorn-tuotteet kuuluvat. Niin miksi valtamedian täytyy nyt kirjoittaa siitä oikein kokonainen uutinen ja alkaa demonisoimaan tätä kasvisruokaa?
Syynä on se, että monikansalliset geenimanipulointiin tähtäävät lihantuotantoyhtiöt kokevat sen uhaksi, että monet ihmiset tietävät nämä YK:n agenda 21:stä (depopulaatio) agendaa ajavan Monsanton geenimanipuloinnin juonet ja ovat alkaneet kasvissyöjiksi.
Mutta ongelmana on vielä se, että yhä useampi vegaani myös tietää, että useille kasvissyöjille tuttua soijaakin myös geenimanipuloidaan, joten ilmankos tämä quorn onkin niin hyvä tuote ja siksi sitä täytyy alkaa haukkumaan koko Suomen median voimin.
Geenimanipuloidusta ruoantuotannosta on tehty myös videoita, jossa näytetään tämän geenimanipuloinnin negatiivinen teho ruokaan ja sitä kautta ihmisiin.
Puhdas ruoka on kuitenkin jokaisen meidän perusoikeus ja sitä mm. Monsanto on meiltä kaikilta viemässä geenimanipulaation voimin. Mutta mitä enemmän tietoisuus geenimanipulaatiosta leviää, niin sitä enemmän väestöä siirtyy kasvissyöjiksi ja pyrkii välttämään kaikkia geenimanipuloituja tuotteita.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=5106
http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/05/geenimanipulointi-tuotiin-nyt-suomeen.html
http://www.hs.fi/talous/Geenimuunnellun+soijan+tuonti+tuplaantumassa/a1362540810896
http://www.gmovapaa.fi/ajankohtaista/kotimaan-uutiset/gmo-vapaita-lihatuotteita-markkinoilla/
http://www.mindo.fi/maailmanlaajuinen-marssi-monsantoa-vastaan-la-25-5-myos-helsingissa-turussa-ja-oulussa/#.UYggnbXxrwg
http://www.mindo.fi/syovatko-laheisesi-geenimuunnellulla-rehulla-ruokittua-lihaa/