http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 15, 2016

Saarakkala: Eliitin hyökkäys käynnissä koko Euroopassa


Perussuomalaisten kansanedustaja Veli-Matti Saarakkala antoi palaa Uuden suomen blogissaan, kun otti kantaa Euroopassa vallitsevaan kriisiin. 

"Eliitti on todellakin paniikissa ja tekee kaikkea tunnepohjalta ratkaisuja. Analyyttinen ja eri näkökulmat perustellusti huomioon ottava harkinta loistaa poissaolollaan".Eliitin kujanjuoksu

Saarakkala viittasi aiheessa aiemmin Uudessa Suomessa blogannutta Arto Luukkasta, joka kirjoitti samasta aiheesta.

"Viesti kansalle on nyt se, että älkää ajatelko liikaa, koska me kyllä keksimme teille uuden vision suomalaisesta yhteiskunnasta, kun maltatte odottaa. Pitäisikö meidän sitten luottaa tahoihin ja ajatusrakennelmiin, jotka ovat saattaneet meidät tähän tilanteeseen ? Haluavatko nämä tahot ensisijaisesti pelastaa nyt meidän arkemme vai omat unelmansa, ja jos vaihtoehto on jälkimmäinen kysymys kuuluu, mikä on hinta ?"


"Arkijärkisten silmissä tämä teoriaharhoihin sortunut ”hyvien ihmisten klubi” alkaa päivä päivältä yhä enemmän näyttää röyhkeältä, pöyhkeältä ja ylimieliseltä sekä ulkokultaiselta öykkäriporukalta, jolta löytyy ominaisuuksia, joita emme ennen tienneet tai voineet uskoa heissä olevankaan. Yleensähän he vaikenevat viisaan oloisina luottaen siihen, että heitä arvostetaan silloinkin. Heillä on ollut varaa asettua tilanteiden ja arjen yläpuolelle, koska kehitys on ollut heidän puolellaan ja hyödylliset idiootit hoitaneet likaisen työn. Mutta nyt kun kehitys on kääntynyt, he ovat käyneet itse hyökkäykseen ja kaivavat esiin kaikki henkiset voimavaransa voidakseen jatkaa politikointiaan ilman varsinaista vastuuta."


"Sama eliitin hyökkäys on nyt käynnissä koko Euroopassa, ja koska liittovaltiorakenteet ovat enää viimeistelyä vailla, on sekä meidän kotoisalla harhaisella ja paljon virheitä tehneellä eliitillämme yhdessä eurooppalaisen eliitin kanssa yhä mahdollisuudet pysyä kuskinpenkillä. Lisäajan saamiseksi vastaan hangoittelijat heitetään nyt surutta vauhdista ojanpientareelle ja eteen asettuvat jyrätään alle ikään kuin varoittavaksi esimerkiksi muille. Toisaalta, ei löydy niin pientä tekoa, jota eliitti ei nyt nostaisi suureksi ja ottaisi propagandansa käyttöön eli jos joku haluaa nyt vaikkapa nousua eliittiin tai muuten vain itsensä esille, se on nyt kenties helpompaa kuin koskaan. ”Hyvien ihmisten klubissa” on aina tilaa sen heikolla hetkellä.
Meno on nyt rujoa, koska liberaali eliitti, joka on aina pohjimmiltaan halveksinut suoraa kansanvaltaa ja suoraa demokratiaa niihin sisätyvien populististen elementtien takia, on valmis tuomaan demokratiaan elementtejä, jotka estävät kansanvallan toteutumisen. Demokratia on tälle eliitille vain väline liberaaliin hegemoniaan. He ovat omassa uskossaan fanaattisia."

"He ovat mahdollistaneet nykytilanteen synnyn ja kokevat yksinoikeudekseen myös ratkaista syntyneet ongelmat ja ristiriidat. Kyse on ikään kuin heidän omasta reviiristään ja lapsestaan, jonka he ovat itse kasvattaneet. Heidän kameleonttimaiselle ajattelulleen ovat myrkkyä ns. yksinkertaiset totuudet, joita on ollut vaikea havaita ja nähdä heidän lapsensa kasvuympäristössä, mutta jotka nyt näkyvät selkeästi kun olosuhteet ja ympäristö ovat muuttuneet. He eivät ole rakentaneet yhteiskuntaamme kestämään erilaisia olosuhteita, vaan ottaneet riskin, jonka maksajina nyt me kaikki olemme."Tänä salaseurojen aikoina, joilloin nämä korruptoituneet salaseurat alkavat paljastumaan kansoille, on se saanut johtavan eliitin paniikkiin. Alex Jonesin vieraana oli äsken mr. David Icke, jonka keskustelun aikana Alex otti kantaa tähän äsken puhuttuun eliitin paniikkiin. 

Jones totesi, että oli itsekin aikanaan naureskellut vielä 20-vuotta sitten Icken jutuille, mutta havahtui myöhemmin ja huomasi että kaikki mistä mr. Icke oli puhunut, olikin täyttä totta.

Jones puhui myös siitä, kuinka hänellä on vaikutusvaltaisia ystäviä, joista osa kuuluu tähän ns. eliittiin ja heiltä tullut viesti on ollut aina sama; "Kuulut meihin tai sitten pidät turpasi tukossa, tai muuten me tulemme ja tapamme sinut".

Illuminatin salaisen eliitin klubin, kuten vapaamuurarienkin tai jesuiittojen valassa jo uhitellaan verikostolla, jos kukaan heidän jäsenistään alkaa vuotamaan heidän salaisuuksiaan eteenpäin. 

Kuitenkin olemme jo tulleet tilanteeseen, jossa tietoisuuden evoluutio on edennyt jo niin pitkään vaiheeseen, että massoja on entistäkin vaikeampi hallita. Kuten Icke ja Jones tuossa äsken käymässään keskustelussa toivat ilmi sen kuinka koko nykyinen yhteiskunta perustuu valtavirtaväestön kollektiiviseen nukkumiseen. 

Se pysyy toiminnassa tasan niin kauan, kuinka pitkään löytyy tarpeeksi ihmisiä, jotka eivät ole valveilla. Koska valveilla olevat ihmiset taas ovat näiden vallassa olevien salaseurojen eliitille suuri uhka, joka uhkaa romuttaa heidän koko fasistisen ja geopoliittisen unelman, joka tunnetaan uutena maailmanjärjestyksenä.


Käynnissä on siis eräänlainen geopoliittinen pudotuspeli, jossa tätä ns. kolmatta maailmansotaa on käyty jo vuosia talouden keinoilla. Kuten Timo Soini sanoi muutama kuukausi sitten, että se on erittäin vaarallista kehitystä, että nyt globaalin sodankäynnin välineeksi on tullut raha.

Suomi on ollut koko viimeiset vuodet koko ajan tämän talouden kolmannen maailmansodan ykkös targetti. 


Me emme ole enää olleet mitään muuta kuin Yhdysvaltain hallinnon hyväksikäyttämä Naton puskurivaltio. 

Talous on syösty kaaokseen ja kyseessä on talouden shokkidoktriini, jota USA:n hallinto on käyttänyt myös monien  muidenkin valtioiden tuhoamiseen. 

Näin ollen nämä hallituksen julkistamat leikkaukset on tehty täysin tarkoituksellisesti ja niitä ei ole edes välttämättä tarvinnut tehdä, jos vain valtio olisi osannut pitää velkaantumisensa kunnossa. 


Pakolaiskriisissä ei ole missään vaiheessa ollut kysymys hädänalaisten ihmisten auttamisesta, vaan siinä avainasemassa on ollut koko ajan valkoisen väestön hidas kansanmurha. 


Euroopan ennen taloudellisesti menestyneiden maiden kansallisidentiteetit on tuhottava hillittömällä pakoloisten tulvalla ja näin luodaan tänne pohjois-maihinkin vielä vaaralliset olosuhteet sisällissotiin. Kuten eräs lähi-idässä asuva muslimi mies totesi, että "Nämä sunnit ja shiiat tulevat olemaan Euroopassa niin kauan, kunnes jokaisen länsimaalaisen päät ovat leikattu irti muslimisaation nimissä".


Suomalaisen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Haijar haluaa Suomeen ainakin viisi suurmoskeijaa.  


Nyt kun Helsingin Kampissa ollaan jo värväämässä ISIS taistelijoita Lidlissä, niin paraneeko Suomen tulevaisuus ja turvallisuustilanne sillä ?  


Ei tarvitse olla ennustaja nähdäkseen, että minne tämän käynnistyneen 2016 vuosi tulee pitämään sisällään. 

Rothschildit tulevat rahoittamaan tänä vuonna ainakin vähintään 2 suurta terrori-iskua, jotka lavastetaan ISIS-terroristien nimissä. Kun Pariisi on ollut jo vuosi sitten kaksi kertaa kohteena, niin luonnollisesti voisi olettaa, että seuraava Eurooppalainen kohde olisi Lontoo ? 


Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI oli nyt vielä antanut varoituksen terroriuhasta Teksasissa. Alex Jones raportoi asiasta muutama tunti sitten livenä Facebookin välityksellä.
Kaiken tämän ISIS-touhun takana vaikuttaa kuitenkin tämän terrorishown päärahoittajat, joista suurin on edelleen Rothschildien pankkisuku suuryhtiöineen, joista moni on naamioitunut mm. hyväntekeväisyysjärjestöiksi. Mutta myös Saudi-Arabia on ollut näkyvä osa ISIS-terroristijärjestön kasvussa rahoituksellaan.

USA:n hallitus jopa kieltäytyi luovuttamasta tietoja Ranskalle siitä, että mistä marraskuussa Ranskassa järjestetyn terrori-iskun rahoitus tuli.  

Jenkkien hallinto kun on yrittänyt pitää viimeiset vuodet yllä valheellista kuvaa siitä, että he sotisivat nyt ISIS-terroristeja vastaan, vaikka rahoittavat heitä edelleen. 


Näin ollen tämä vuodesta toiseen jatkuva kissa hiiri terroristileikki, jossa kissana toimii (USA & Nato/länsimaat) ja hiirenä (Al Qaida tai ISIS) jatkuu edelleen.

Tällä kissa hiiri terroristijahdilla eliitti harhauttaa kansakunnat kiinnittämään huomionsa pelolla terroristeihin, jonka aikana eliitti muuttaa perustusoikeuslakeja ja hivuttaa hiljalleen EU-liittovaltioiden fasismin sisään koko Euroopan Unioniin. 

Lopulta sitten nämä konnat laittavat Brysseliin ratifioimiskaavakkeen, jonka jokaisen EU-maan on lopulta pakko allekirjoittaa. Joka tulisi lakkauttamaan koko länsimaalaisen sananvapauden sekä lukuisat meille aiemmin kuuluvat perusoikeudet "terrorismin vastaisen sodan" ja "turvallisuuden" nimissä.