http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 24, 2019

USA:n laivaston lentäjät kertoivat ufo-havainnoistaan



Teksti: Teemu Vehkala

USA:n laivaston lentäjät joutuivat vihdoin kertomaan lukuisista ufo-havainnoistaan, joita olivat myös valokuvanneet.

Heidän kuvaamillaan videoilla näkyy oudosti ja valtavalla nopeudella lentäviä esineitä.

Joten koska lentäviä kohteita ei muuten tunnistettu, niin sen vuoksi ne määriteltiin tunnistamattomiksi lentäviksi esineiksi (eng. unidentified flying object) eli ufo.

Nämä ufo-videot kuitenkin julkaistiin jo yksityisen The Stars Academy of Arts and Sciense järjestön toimesta vuosina 2017-2018, jolloin he kertoivat videoiden olevan USA:n puolustusministeriön materiaalia.



Nyt kuitenkin USA:n laivasto joutui myöntämään, että videot ovat aitoja.

Mutta useiden vuosien ajan lentäjät ovat pelänneet leimaantumista.

Tämä ufo-havainto ilmiö ei ole mikään uusi, sillä myös Suomen ilmavoimat ovat tehneet ufo-havaintoja ja kuvanneet niitä videoille.


Kuvassa Suomen ilmavoimien hävittäjästä kuvattua materiaalia Suomen ilmatilassa lentävistä tunnistamattomista lentävistä kohteista.

Suomen ufotutkijat ry sai selville jo vuosia sitten, että kuinka Suomen ilmatilassa oli ollut vuosina 2003-2005 tunnistamattomia lentäviä esineitä, joita oltiin kuvattu videolle.

Mutta Ilmavoimat ja Finnair julkisesti kiistävät ufo-havainnot

Mutta koska myös Suomessa on vallinnut tämä salaamisen kulttuuri koskien ufo-havaintoja, niin tästä syystä ilmavoimat sekä Finnair kiistävät kaikki ufo-havainnot, vaikka heidän lentäjänsä ovat niistä kertoneet julkisuuteen.



Ainoa lentäjän tekemä ufo-tapaus, jonka Suomen ilmavoimat on julkisesti myöntänyt sattui Porin lentokentällä vuonna 1969, jolloin lentäjä Tarmo Tukeva sai tehtäväkseen lähestyä tunnistamattomia valopalloja (yht. 7 kpl)  Fouga Magister lentokoneellaan. 



Valopallot lähtivät lopulta muodostelmassa lentoon kiihtyvällä vauhdilla, eikä suihkukoneella ollut lopulta mitään mahdollisuutta pysyä enää samassa vahhdissa. Hetkeä myöhemmin samat valopallot havaittiin Vaasan lentoasman tutkassa.

Suomen ufotutkijat ry:n pitkäaikainen ufotutkija Tapani Koivula kertoi muutama vuosi sitten, että Suomen armeija sekä rajavartiostolaitos olisivat tutkineet ufoja jo pitkään.

Ufon nopeus oli 43 000 km/h

Suomen ilmavoimien tutka mittasi eräässä tapauksessa Koivulan mukaan ufon nopeudeksi peräti 43 000 km/h. Joten jos ihmisen valmistamissa lentohärveleissä jo alle 15 000 kilometrin tuntinopeuden ylittävät rajat polttaisi jo ilmakehän kitka poroksi, Koivula sanoo.



USA:n hallinnon sisällä ufo salailu on enemmän sääntö kuin poikkeus

Kuitenkin tämä USA:n laivaston lentäjien kertomat kokemukset ufoista on vielä hyvin kevyttä siihen verrattuna, että mitä USA:n hallinnon sisällä tiedetään ufoista.

Roswellissa vuonna 1947 tapahtunut ufo-onnettomuus sai USA:n hallinnon sisällä niin suuren paineen, joka kohdistui vain ja ainoastaan ufo-salailuun, että CIA:lle lisättiin äärettömästi resursseja tuon tapauksen jälkeen.

Ent. CIA:n agentti Chase Brandon kertoi vuonna 2012, että hän näki CIA:n päämajassa Roswellin tapaukseen liittyneen arkistolaatikon, johon oli koottu todistusaineisto tuohon tapaukseen liittyen ja hän sanoi, ettei kysymyksessä ollut säähavaintopallo, joka myöhemmin kerrottiin julkisuuteen.

Kun tämä säähavaintopallo oli armeijalta tullut vaatimus, joka täytyi antaa lopulta koskien Roswellin ufo-onnettomuutta, jolla oli tarkoitus salata tämä tapaus ja pyyhkiä ns. villaisella.

Mutta Brandon ei voi kuitenkaan kertoa julkisuuteen laatikon tarkasta sisällöstä, koska hän sitoo edelleen virkavelvollisuus entisenä CIA:n agenttina. Mutta hän kuitenkin kertoi sen, että laatikossa oli asiakirjoja sekä valokuvia.

Ensimmäinen uutinen Roswellista oli julkisuuteen se, että alueelle iskeytyi lentävä lautanen. Mutta tämä muutettiin sitten seuraavana päivänä säähavaintopalloksi.


Tästähän sitten ilmestyi nettiin huumorilla tehty ohjeistus USA:n armeijan havaintologiikasta, jossa jokainen havainto on aina säähavaintopallo.

Että näin se USA:n hallinnon ufo-salailu on toiminut.



Mutta tämä Yhdysvaltain armeijan sotilastiedustelun salainen ufo-ohjelma on niin raju, että sen paljastuminen saisi valtaväestöltä kauhistuttavan reaktion, koska silloin tulisi julki mm. se totuus, että kuinka USA:n hallinto ja armeija on tehnyt salaista yhteistyötä tiettyjen humanoidirotujen kanssa sekä myös vanginnut näitä eräisiin rotuihin kuuluvia humanoideja, jotta saisivat heidän avullaan tietoja mm. nanoteknologiasta.

Area 51 on sitten se salainen tukikohta, jossa USA:n armeija ja ilmavoimat ovat kehitelleet näitä omia lentäviä lautasiaan kaikessa salassa.

Kyseinen salainen tukikohta aloitti toimintansa jo 1950-luvulla Dwight D. Eisenhowerin alaisuudessa. Tuolloin myös sama mies toimiessaan USA:n presidenttinä allekirjoitti sopimuksen nimeltä Exeutive order 10633, jolla Area 51:n alue suljettiin täysin ulkopuolisilta.

Koko alueen olemassaolo kiistettiin hyvin pitkän ajan ja vasta vuonna 2003 elokuussa CIA joutui myöntämään, että Area 51 on olemassa. 



Mutta vaikka tämä tukikohta Area 51 onkin Nevadan autiomaassa, niin ei se silti edelleenkään pysty salaamaan ufo-lentotoimintaansa. Joten minun mielestäni ne USA:n hallituksen insinöörit ja muut virkamiehet voisivat jo nyt vihdoin tunnustaa tuon 50-luvulta lähtien toimineen ufo-ilmailu ja kerhotoiminnan.



Keksijä ja tiedemies Nikola Tesla oli jo aikanaan piirtänyt paperille lentävän lautasen tiedot.



Nämä voimakkaan radioaktiiviset patentit myös kiinnostivat Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:ta, jonka vuoksi he kävivät ne ensimmäisenä takavarikoimassa, kun Tesla kuoli vuonna 1943.

Nämä patentit olivat tuolloin Belgradissa, jotka CIA sieltä kävi hakemassa pois. Ne ovat nyt siis CIA:n hallussa.


Lähteet: Iltalehti

Suomen ufotutkijat ry

MTV

Iltasanomat