http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 21, 2015

Ent. CIA agentin kuolinvuode tunnustus: Minä tapoin Marilyn Monroen


Entinen CIA:n työntekijä avasi sanallisen arkkunsa vasta kuolinvuoteellaan ja tunnusti surmanneensa Marilyn Monroen

78 vuotias CIA:n veteraani Normand Hodges teki tunnustuksensa Sentara Generalin sairaalassa 23. maaliskuuta. 

Hodges kertoo toimineensa CIA:lle usein ns. hitmanina ja hänet palkattiin tappamaan useita henkilöitä, joiden katsottiin olleen yhdysvaltojen sisäiselle turvallisuudelle vaaraksi.

Hodges kertoi saaneensa koulutuksen sekä tarkkuusammuntaan, että lähitaistelulajeihin. Mutta hän sanoi saaneensa myös koulutusta mm. myrkyttämiseen sekä räjähteiden käyttämiseen.

Mies kertoi olleensa CIA:lle tappohommissa vuosina 1959 ja 1972 ja lopettaneensa ne vasta maaliskuussa vuonna 1972.

Hodgesin mukaan CIA:lla oli jo tuolloin oma agenda. Hän oli osa yhtä eliittitappajien solua, joka koostui viidestä jäsenestä. Suurin osa uhreista olivat poliittisia aktivisteja, toimittajia sekä eri järjestöjen johtajia. Mutta hän myös kertoi tappaneensa muutamia tiedemiehiä sekä taiteilijoita, joiden poliittiset mielipiteet katsottiin olevan USA:lle vaaraksi.Hodges kertoo kuitenkin, että Marilyn Monroe oli hänen uhreistaan ainutkertainen ja hän oli näistä uhreista ainoa naispuolinen. Hän kuitenkin väittää, ettei katunut tässäkään tapauksessa. Koska jos jostain henkilöstä katsottiin olevan hallinnolle riski, niin siitä oli päästävä eroon keinolla millä hyvänsä.

Nyt yhdysvalloissa alkoi tapahtua, kun eräs vanha mieshenkilö alkoi tehdä omia tutkimuksia Hodgesin tunnustuksista. Hän joutui pian pidätetyksi liittovaltion poliisin (FBI) toimesta. 


Hodgesin tapaus on vielä äärimmäisen hankala tutkia, kun miltei kaikki hänen esimiehensä sekä kolleegansa eivät ole enää elävien kirjoissa. Majuri James Hayworth, joka toimi Hodgesin esimiehenä kuoli sydänkohtaukseen vuonna 2011. Sekä kaksi hänen CIA:n aikaista kolleegaansa ovat myös jo kuolleita. Heistä kolmas kapteeni Keith McInnis katosi jo vuonna 1968, jolloin hänet julkistettiin kuolleeksi.Mutta miten julkiset tiedotusvälineet eivät ole uutisoineet tästäkään tapauksesta mitään ? 

Koska Marilyn Monroen poliittinen salamurha on edelleen USA:n liittovaltion sisäinen salaisuus, josta ei ole lupa julkisesti puhua. Samaan sarjaan kuuluvat myös John F. Kennedyn sekä Martin Luther Kingin tapaukset, jotka olivat myös CIA:n operoimia poliittisia salamurhia.  Lähteet: http://worldnewsdailyreport.com/retired-cia-agent-confesses-on-deathbed-i-killed-marilyn-monroe/