http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 28, 2013

Maailman terveysjärjestö WHO tukee eugeniikkaa Kreikassa


Maailman terveysjärjestö WHO julkaisi juuri tuoreen raportin, että kuinka Kreikassa on lisääntynyt sellainen ilmiö jossa ihmiset tartuttavat itseensä tahallisesti HIV-viruksen. Jotta pääsisivät käsiksi Kreikan valtion HIV-potilaille maksamaan n. 700 euron kuukausitukeen.

Kuitenkin n. puolet HIV-tartunnoista tarttuu huumeneulojen välityksellä.



Kreikan itsemurhatilasto on pompannut myös viime-vuosina ja pelkästään vuodesta 2011 lähtien tehtiin 40 % enemmän itsemurhia kuin 2010.

Kaikki tämä eugeniikka mitä Kreikassa nyt nähdään on pankkiirieliitin aikaansaaman nollakasvun syytä ja ajamalla näin EU-maat vararikkoon velkaannuttamalla ne. Sekä syöstä ne talouskurilla alas on täyttä väestönvähennystä, eli eugeniikkaa jota EU:n perustajat, eli nuo pankkiirit tukevat alusta loppuun. Tämän vuoksi myös EU on lopettanut monessa maassa ruoka-avustukset kuten Suomessa.



sunnuntaina, marraskuuta 17, 2013

Olli Rehn huolissaan EU-kriittisten pienpuolueiden noususta


Talouskomissaari Olli Rehn oli vieraana lauantaina YLE:n ykkösaamussa ja kertoi siellä kuinka hän on huolissaan suomen EU-kriittisten pienpuolueiden noususta. Rehn kertoi, että populismi ei ole ratkaisu mihinkään ja kuinka eurokriittisten puolueiden vaalivoitto vaikeuttaisi EU:n päätöksentekoa. 


Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini taas tyrmää arvostelun ja hänen mielestään Rehn on muun eliitin kanssa jämähtänyt EU:n norsunluutorniin.



EU-kriittisyys on maailman salaiselle valtaeliitille kirosana sen takia koska se romuttaa taas heidän UMJ (uusi maailmanjärjestys) tavoitteet, jolloin illuminatin eliitti joutuisi taas juonimaan uusia keinoja euroopan teollisuusmaiden väestön orjuuttamiseksi. 

Vapaakauppasopimus (TTP) jonka neuvotteluja käydään edelleen salassa on tällä hetkellä viemässä systeemiä kohti laajempaa fasismia. 

TPP on akronyymi sanoista Trans-Pacific Partnership Agreement, ja The Registerin mukaan se on automaatti, jolla yritykset pääsevät verottamaan kansalaisia suoraan joka raossa. "Ei ihme, että tämä sopimus on  haluttu pitää salassa!", kirjoittaa Richard Chirgwin The Registerissa.



Lähde: http://yle.fi/uutiset/rehn_varoittaa_eurokriittisten_puolueiden_noususta__soini_lyttaa_kritiikin/6937740

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9172 

lauantaina, marraskuuta 16, 2013

Uusin XBOX pelikonsoli vie vakoilun uudelle tasolle - Kamera näkee vaatteiden läpi





Uusin Microsoftin julkaisema XBOX-pelikonsoli vie yksityishenkilöiden vakoilun aivan uudelle tasolle. Sillä sen sisällä on kamera joka näkee myös ihmisten vaatteiden läpi. Eli valvonta ja vakoilutekniikka on kuin suoraan Yhdysvaltain TSA lentokenttäviranomaisten käsikirjasta.


Mikä intressi peliyhtiöllä on nähdä pelaajan kotisohvalle ja vakoilla pelaajia? Tällainen toiminta vie yksityishenkilöille kuuluvan yksityisyydensuojan pois koko peliteollisuudesta. 

 

Jos nyt vähänkään katsoo nykyisen peliteollisuuden myydyimpiä pelejä niin niitä ovat mm. GTA V, jossa pelataan Yhdysvaltain alamaailmassa tappaen poliiseja ja toisia rikollisia.

Nyt kun pelikonsoleiden sisälle tungetaan vakoilukameroita niin ihan kaiken järjen ja logiikan mukaan Microsoft sekä heidän peliteollisuuden salaiset liikekumppanit vakoilevat konsolipelaajia. Niin tuskin heitä kiinnostaa minkään tasohyppely supermarioiden pelaajat. Vaan pikemminkin tulevat potentiaaliset koulusurmaajat ja ostoskeskusammuskelijat, joita voidaan nyt entistäkin helpommin seuloa ohjelmoitavaksi. Kun mm. NSA voi jo nähdä tappopelin pelaajat suoraan pelikonsolin sisällä olevan vakoilukameran kautta.

Suomalainen lastenpsykiatri Jari Sinkkonen otti juuri äskettäin kotimaan mediassa kantaa suomalaisten lasten muuntumisesta ja osoitti syyttävällä sormellaan digitaalista maailmaa. Hän oli kuullut myös alakoulun opettajin kuulleen kuinka alaikäiset oppilaansa olivat pelanneet GTA V väkivaltapeliä jonka ikäraja on K-18. 

Tästä ei silti välitetä ja pelit ovat hyvinkin koukuttavia ja ne näkyvät jo peruskoulun liikunnan keskivertokunnon heikkenemisenä. Vielä 20 vuotta sitten alaikäiset lapset leikkivät ulkona ja saivat myös liikuttua tarpeeksi. Mutta tänään sosiaalinen vuorovaikutus on lähes kadonnut kokonaan ja lapset ovat syrjäytyneet mm. taulutietokoneidensa taakse.



Väkivaltapelien addiktoiva pelaaminen muuttaa pelaajan aivojen kognitiivista hahmotuskykyä mm. muodostaa tunteita ja tätä on tutkittu aina pohjois-amerikassa asti.

Missourin yliopiston tuoreissa tutkimuksissa havaittiin vielä se, että myös he jotka eivät muuten olleet peliaddikteja. Tuli heistä kuitenkin myös hyvin helposti addiktoituvia juuri väkivaltapeleihin.



Kuitenkin faktat puhuvat puolestaan ja televisiosta tulee yhä enemmän väkivaltasarjoja kuin koskaan. Sekä tappopelit menevät parhaiten kaupaksi ja aina tämä viestii siitä, että sotateollisuus pyörittää omia intressejään ja näin saadaan myös piilovärvättyä tulevaa tykinruokaa USA:n armeijaan. Satojatuhansia nuoria miehiä taistelemaan UMJ (Uuden maailmanjärjestyksen) joukoissa  uskotellen heille, että he palvelevat Yhdysvaltain kansaa ja isänmaata. Sillä sitä suurempaa valhetta ei ole olemassakaan kuin tämä edellämainittu petos, jolla uuden maailmanjärjestyksen agendaa viedään eteenpäin.


keskiviikkona, marraskuuta 13, 2013

Markus Mustajärven kännykkää urkittiin suurvalloista käsin ?


Vasenryhmän kansanedustaja Markus Mustajärvi lähetti A-studion urkintakohuohjelman innoittamana testimielessä tekstiviestin eräälle kaverilleen ja mainitsi viestissä tahallisesti sanat terrorismi sekä NSA.Viestin perille menemiseen meni yli 3 tuntia viestin lähettämisestä.

Henkilö jolle Mustajärvi lähetti viestin on kansainvälinen henkilö ja näin ollen poliittisesti seurattu ja tunnettu. Hän suhtautui epäilevästi epäilyyn, että hänenkin puhelintaan urkittaisiin.

Tuntien viive ei kuitenkaan selity operaattoreilla

Tämän jälkeen Mustajärvi teki maallikkotestin uudelleen ja pisti samanlaisen viestin parille muulle tuttavalleen. Toisessa viestissä oli jälleen maininnat NSA ja terrorismi. Viestin lähettäminen perille kesti n. 2 tuntia kun taas toinen viesti jossa ei ollut näitä tiettyjä epäillyttäviä sanavalintoja meni perille välittömästi.

Nyt Mustajärvi sanoo heränneensä epäilyyn, että kansanedustajienkin viestiliikennettä mahdollisesti urkitaan.


Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA (National Security Agency) vakoilee edelleen ympäri maailman ja kesällä 2013 alkanut kansainvälinen urkintakohu jatkuu edelleen.

Suomalaisia poliitikkoja ja varsinkin näitä aidon opposition yksinäisiä susia kuten Mustajärvi ovat varmasti päässeet aina tehoseurantaan asti, jolloin puhelinlinjat suorastaan rätisevät. Tämänkaltaiset kokemukset ovat myös hyvin tuttuja monille Suomen eturivin kansalaisaktivisteille. Joten näitä juttuja ei oikein voi pistää teleoperaattorin piikkiin.



Lähde: http://yle.fi/uutiset/kansanedustaja_epailee_puhelinurkintaa/6931733

http://www.lapinkansa.fi/Lappi/1194852652634/artikkeli/yle+markus+mustajarvi+epailee+puhelinviestien+urkintaa.html 

torstaina, marraskuuta 07, 2013

Jenkeissä valmistaudutaan suurkatastrofiin


Japanilainen tiedemies David Suzuki varoittaa, että 95 % todennäköisyydellä tuhoisa maanjäristys voi tuhota koko Japanin ja johtaa myös koko USA:n länsirannikon evakuointiin.
Kanadan Albertan yliopistossa puhunut Suzuki kertoi Japanin hallinnon valehdelleen Fukushiman ydinkatastrofiin liittyvissä tuhoissa eikä ole kertonut niiden todellista laajuutta vieläkään.

Vuoden 2013 alussa eräs Brasilialainen selvännäkijä varoitti, että kanarian saarten alueella sijaitseva merenalainen tulivuori tulisi purkautumaan 2-22.11.2013 välisenä aikana ja aiheuttamaan tuhoisan tsunamin. 



Jo vuosia aiemmin Yhdysvaltalaisessa radio-ohjelmassa kerrottiin tästä samaisesta maanjäristyksestä kanarian saarilla. Mutta tuolloin ei ennustettu mitään vuotta tai päivämäärää tämän tuhoisan maanjäristyksen ja siitä seuranneen tsunamin syntymispäivälle. Mutta siinä kuitenkin ennustettiin, että vähintään miljoona ihmistä kuolee tuossa tuhossa.


Yhdysvaltain kotimaan turvallisuuden ministeri Janet Napolitano varoitti tämän vuoden elokuussa, että Yhdysvaltoja kohtaisi pian jokin suuri ympäristökatastrofi joihin jokaisen tulisi varauduttava. Mutta jos kyse on tästä kanariansaarilta lähtevästä tsunamista niin mistä pirusta se voidaan ennustaa ennalta jos kyse olisi aidosta luonnonkatastrofista.

Myös Yhdysvaltain kongressin senaattori Sheldon R. Songstad varoittaa tulevasta luonnonkatastrofista. 

 

- Yhdysvaltoihin on jo saapunut n. 15 000 venäläistä sotilasta Baltimoren tulikohtaan ja heitä on arvion mukaan tarkoitus käyttää poikkeustilan aikana ehkäisemään mm. mielenosotusten syntymistä

- Yhdysvaltain nopeantoiminnan virasto (FEMA) on jo lisännyt resurssejaan 1. lokakuuta 2013 alkaen mm. kriisinhallinnan ja elintarvikeresurssien puolella. 



Mutta mikäli tällainen hirmuinen maanjäristys ja siitä seurannut tsunami toteutuu vuoden 2013 Marraskuun aikana niin kyseessä lienee mitä todennäköisimmin NATO:n skalaariaseella (HAARP) aiheutettu luonnonkatastrofi, jonka motiivina on ainoastaan valtaväestön depopulaatio ja jos sillä nyt n. 2 miljoonaa ihmistä putsaantuu pois maailman kartalta. Niin sehän vastaa jo määrältään n. 26 kpl hiroshiman atomipommia, että siitä voi jokainen päätellä kuinka tehokas skalaariase tämä H.A.A.R.P. tehokkaimmillaan on.


Lähteet: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=9113

http://news.nationalgeographic.com/news/2003/11/1111_031111_earthquakeanimals.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2471572/Do-giant-sea-serpents-washed-Californian-beach-

past-week-portend-looming-major-natural-disaster.html

http://www.dailypaul.com/299457/senator-sheldon-r-songstad-warns-america-of-upcoming-natural-disaster-sep-25th-thru-oct

http://www.westernjournalism.com/russian-troops-to-help-with-american-disasters-on-american-soil/

http://abcnews.go.com/blogs/politics/2013/08/outgoing-dhs-secretary-janet-napolitano-warns-of-serious-cyber-attackunprecedented-natural-disaster/

Jasser Arafatin ruumiista löytyi suuret määrät poloniumia

 

Sveitsiläistutkijat ovat löytäneet edesmenneen palestiinalaisjohtajan Jasser Arafatin ruumiista huomattavia määriä poloniumia. Tutkijoiden mukaan polonium aiheutti Arafatin kuoleman. 

Tutkimuksiin osallistui myös tutkijoita Venäjältä ja Ranskasta. Palestiinalaisjohtaja kuoli marraskuussa vuonna 2004 Ranskassa 75-vuotiaana.

Hänen kuolemansa jälkeen ruumiille ei tehty kuolinsyytutkimusta eikä ruumiinavausta, vaan ruumis poltettiin. Hänen kuolinsyytään alettiin selvittämään vasta vuonna 2012 kun ruumiin jäännökset toimitettiin tutkijoille Ramallahissa sijaitsevasta mausoleumista.

Lokakuun puolessa välissä tutkijat löysivät jo poloniumia Arafatin vaatteista, jotka leski Suha Arafat oli toimittanut tutkijoille. Hänen mukaansa miehensä Jasser Arafat joutui poliittisen salamurhan kohteeksi, joka toteutettiin myrkyttämällä.

Ydinreaktorissa syntyvä polonium-210 on maailman vaarallisin myrkky. Jopa gramman tuhannesosa sitä voi surmata ihmisen.

Arafat sairastui lokakuussa 2004 ja hänen henkilökohtaisen lääkärinsä mukaan hän kärsi jatkuvasta pahoinvoinnista, uupumuksesta sekä kivuista vatsaonteloissa aterian jälkeen.  


Jos nyt vähänkään veikataan myrkytyksen takana olevaa tahoa, niin polonium-210 myrkytyksen toteuttaja lienee ammattitappajien eliittiosasto ja tarkemmin Israelin tiedustelupalvelu Mossad.

Lähteet: http://www.hs.fi/ulkomaat/a1383711496813?jako=d33cd26b31975641f8b0832285f087b6&ref=fb-share

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013110617693180_ul.shtml

keskiviikkona, marraskuuta 06, 2013

Los Angelesin lentokenttäammuskelujen silminnäkijä oli sama kuin 9/11 terrori-iskujen WTC silminnäkijä




Los Angelesin lentokenttäammuskelujen silminnäkijä oli sama mies, joka oli myös 9/11 terrori-iskujen aikaan WTC-tornien lieppeillä.

Kuinka tämä oikein on mahdollista?



Tässä miestä haastateltiin 9/11 terrori-iskujen silminnäkijänä ja tuolloin hän esiintyi nimellä Harley Guy ja kertoi olevansa freelance hommissa FOX-kanavalle (tiedä vaikka lavastettuna silminnäkijä näyttelijänä).



Nyt mies esiintyi eri nimellä ja kertoi olevansa Nick Pugh, joka oli aivan vieressä kun Los Angelesin LAX lentokentällä tapahtui tämä ampumavälikohtaus.

Miksi siis tarvitaan näyttelijöitä silminnäkijöiksi ? No tietenkin sen takia, että itse varsinaista ampumavälikohtausta ei tapahtunut ollenkaan. Joten silminnäkijöiksi kelpaavat tällöin vain näyttelijät ja tämän vuoksi Sandy Hookin sekä Bostonin pommi-iskujen tapauksissa jouduttiin myös turvautumaan näyttelijöihin silminnäkijöinä.




maanantaina, marraskuuta 04, 2013

Facebookin kilpailijan Diasporan keksijän hämärä kuolema askarruttaa edelleen





Facebookin kilpailijan eli diasporan keksinyt Ilya Zhitomirskiy löydettiin kuolleena asunnoltaan San Franciscosta 11. Marraskuuta 2011. Kuolinsyyksi julistettiin lähes välittömästi itsemurha ja myöhemmin tämän kerrottiin aiheutuneen helium kaasun yliannostuksesta.

Zhitomirskiy kehitti facebookin kilpailijaksi povatun Diasporan avoimelle lähdekoodille ja sen tarkoitus oli tarjota käyttäjilleen paljon enemmän vapauksia mitä esim. Facebook ei käyttäjileen tarjoa. Koska facebook tunnetusti vakoilee myös kaikkien käyttäjiensä selain/sivustovierailut vakoilutarkoituksessa sekä kerää kaiken käyttäjiensä yksityiset tiedot talteen ja välittää ne myös eteenpäin aina NSA:lle asti.


Vuoden 2013 alussa amerikkalainen nettiaktivisti Aaron Swartz löydettiin asunnoltaan hirtettynä ja kuolinsyyksi ilmoitettiin itsemurha. Hän oli yksiä kantavimpia voimia mm. Yhdysvaltain hallinnon ajaman ACTA:n kaatamisessa.

Se näissä tapauksissa tekee hämärän, että miten yksiä maailman johtavimpia aktivisteja päättääkin luovuttaa ja tehdä yhtäkkiä itsemurhan. Aivan samalla tavalla kuin tämä Diasporan keksijä Zhitomirskiy. Hänelläkään ei ollut mitään syytä ja motiivia päättää päiviään oman käden kautta. Vaan pikemminkin kilpailija Facebookilla ne enemmänkin ovat nämä murhamotiivit, jos tämä diaspora katsottiin mahdollisesti facebookin todelliseksi uhkaajaksi. 

Aivan samalla tavalla myös Swartz oli yksiä johtavimpia nettiaktivisteja, joten yhden johtotähden hiljentäminen sammutaisi tuon infosodan majakan valon ainakin hetkeksi. Että tuskin nämä aktivistit ja hakkerit/koodarit pistä itseään jojoon vain hetken mielijohteesta. 

Lähteet:  http://www.mpc.fi/kaikki_uutiset/facebookkilpailijan+perustaja+menehtyi/a721752

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2061265/Facebook-rival-Diasporas-founder-Ilya-Zhitomirskiy-dies-22.html

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013011216548312_ul.shtml 



sunnuntaina, marraskuuta 03, 2013

Los angelesin lentokentän ampumistapaus haisee lavastetulle



Los angelesin lentokentällä tapahtunut ampumavälikohtaus haisee vahvasti lavastetulle. Sillä jo pelkkä epäillyn ampujan nimi Paul A. Ciancia vaikutaa jo sukunimensä ciancia perusteella jonkinlaistelta suoralta piiloviestiltä, että CIA jätti näin jälkensä tapaukseen. 


Mutta kuten median tavoittamasta kohderyhmästä yli 90 % ovat vielä kuin kollektiivisessa psykoosissa eivätkä kykene kyseenalaistamaan mitään tästä heille syötetystä uutispropagandasta niin olisi sen ampujan nimi voinut olla vaikka Paul Ciadidit ja läpi olisi mennyt täydestä.

Ampumisesta epäillyn kerrottiin jättäneen vielä alueelle jonkun viestin,  jossa oli mm. viitteitä salaliitoteorioista sekä uudesta maailmanjärjestyksestä. Lisäksi ampujan kerrottiin kärsineen mielenterveydellisistä ongelmista.

Eli taas jälleen sama tarina kuin aiemmissakin lavastetuissa ampumisissa, eli tekijä on aina mielenterveydellisesti häiriintynyt ja viitteitä löytyy heidän uskomuksistaan mm. salaliittoon sekä yhdysvaltain hallituksen vastaiseen toimintaan. Että mikä motiivi näillä mielenterveydellisillä syillä oikei on jos jokainen kerta kun ampuja ei ammu itseään hän kärsii mielenterveydellisistä ongelmista ja jos hän vielä samalla vastustaa yhdysvaltain hallintoa niin mikä hänestä tekee silloin mielenterveydellisesti häiriintyneen?

Epäillyn 23-vuotiaan Paul A. Ciancian kerrottiin alkaneen ammuskelemaan los angelesin kansainvälisellä lentokentällä rynnäkkökiväärillä ja ottaneen kohteekseensa lentokenttäterminaalien TSA:n viranomaiset. 


Tapahtuma-alueella vilisi runsaasti poliiseja heti ampumavälikohtaksen jälkeen.



Yhdysvaltalaisten uutistoimistojen lähettämästä ttelevisiokuvasta voi taas päätellä jotain aivan muuta. Sillä videosta näkee selvästi kuinka poliisin erikoisjoukot kuljettavat siniseen asuun puettua nukkea alueella. Kuten tuon videonkin youtubeen lisännyt toteaa, että "ovatko amerikkalaiset todellakin näin tyhmiä".

Kaikki tämä aseellisten konfliktien lisääntynyt vyyhti yhdysvalloissa vain viestii edelleen siitä kuinka epätoivoisessa tilanteessa maailman valtaeliitti on. Koska heidän olisi tarkoitus saada riisuttua koko USA:n kansa aseista.  Sillä muuten jos tämä ei toteudu niin potentiaalinen aseellinen vastarinta on edelleen heille suuri uhka. Mutta niin kauan kuin kansalla on jotain ritsoja tehokkaampia vehkeitä niin eliitti on niin kauan varpaillaan. 

Toisaalta kynäkin on edelleen miekkaakin terävämpi ja tiedä vaikka vielä jonainpäivänä tietokoneella kirjoittaminenkin kiellettäisiin lailla ja siitä voisi saada vankeutta laittomasta nettikirjoittelusta.

perjantaina, marraskuuta 01, 2013

Rauni-Leena Luukanen-Kilde täyttää 74 vuotta



Tähteläiset lehti avaa uusimmassa artikkelissaan 74 vuotta täyttävän Rauni-Leena Luukanen-Kilden elämää.

Auto-onnettomuus v. 1985 Rovaniemellä katkaisi Rauni-Leenan aktiiviuran ja hän jäi kaksi vuotta myöhemmin, eläkkeelle, säilyttäen lääkärinoikeutensa Euroopassa.
- En olisi enää elossa ellei ET, ulkoavaruuden asukas olisi tullut toiselta dimensiolta pelastamaan henkeäni ja tyrehdyttämään pahojen sisäelinvammojen aiheuttamaa sisäistä verenvuotoa, Rauni kertoo.


Tähteläiset lehdessä Luukanen-Kilde kertoo tiedostaneensa energiaruumiin/valoruumiin olemassaolon ollessaan 15-vuotias. Asia kiehtoi Raunin mieltä ja hän alkoi lukea kaikkea kirjallisuutta, jota sai käsiinsä parapsykologisista ilmiöistä ja niiden akateemisesta tutkimuksesta. Vuosikymmenet vierivät ja tiedon taso onkin noussut huimasti tuohon aikakauteen verrattuna, mm. Englannissa ja USA:ssa on tutkittu ihmismielen olemusta jo sata vuotta, nobelistien ja jopa professorien toimesta.

Rauni-Leena kokee olevansa tähtien lähettiläs, muistaa eläneensä ennen jossain muualla. Inkarnaatiokäsityksen mukaan uudelleen syntyminen esim. erilaiseen kehoon nähdään mahdollisena. Yleisen käsityksen mukaan ihmismieli vain tuppaa unohtamaan entiset elämänsä, jotta voisi elää ns. normaalia ihmiselämää, jossa entisille elämille ei olla asetettu niin suurta painoarvoa.

Kaikilla ihmiskehossa elävillä olennoilla on sama (tähteläisen) päämäärä, oman sielun henkinen kehitys ja koko planeettamme tason nostaminen heimosotien tasolta harmoniseen yhteiseloon erilaisten elämänmuotojen kanssa, niin maan päällä kuin avaruudessakin. Ns. Tähteläisten erikoistehtävänä voisi pitää kanssaihmisten herättämistä tajuamaan, että emme ole yksin maailmankaikkeudessa ja erilaisuus on rikkautta.
Suvaitsevaisuuden on lisäännyttävä erillaista ulkonäköä, elämänkatsomusta ja elämäntapaa kohtaan, jonka itsekukin on itselleen valinnut omien henkisten tarpeittensa mukaisesti, joita kanssaihmiset eivät voi tietää. Uskontojen kahleissa elävät ahdasmieliset ihmiset estävät maaplaneetan kehitystä omien pelkojensa takia. On muistettava, että Jumala on rakkaus ja se energia pitää planeetat radoillaan ja avaruuden lukuisat sivilisaatiot kehityksen ikuisessa pyörässä kohti kaikkiallista rakkautta.
Rauni muistuttaa haastattelussa, että omakohtaiset elämänkokemukset – ei vain kirjaviisaus – ovat tärkeimmät opettajamme elämämme ikuisessa kiertokulussa, niin maan päällä, kuin avaruuden lukuisissa eri dimensioissa ja sivilisaatioissa.

Luukanen-Kilde on mukana Kuopion ja Lahden Kosmisilla Parapäivillä. Rauni-Leenan Juhlakiertue 50 vuotta täyttä elämää!
Kosmiset Parapäivät järjestetään Kuopiossa Kylpylähotelli Rauhalahdessa 16.11.2013 ja Lahdessa Scandic hotellissa 17.11.2013.

Ilmassa on myös juhlan tuntua, sillä ”rautaneito” Rauni-Leena Luukanen-Kilde täyttää samana viikonloppuna kunnioitettavat 74 vuotta!

Luukanen-Kilde on nykyisin eläkkeellä oleva kansainvälinen bestseller-kirjailija, joka kiertää luennoimassa eri maissa. Peruskoulutukseltaan hän on lääkäri, jolla on mm. kolme spesiaaliteettia yleislääketieteestä, trooppisista taudeista, sekä terveydenhuollon hallinnosta. Luukanen-Kilde on ollut aikoinaan myös Suomen hallituksen edustajana WHO:ssa, sekä kansanvälisen Punaisen Ristin päädelegaattina mm. Indonesiassa ja Malesiassa. Luukanen-Kilde tunnetaan ulkomailla laajalti rajatiedon konferensseista. Rauni-Leenan tieto ulottuu aina lääketieteestä universumin syvimpiin salaisuuksiin – mitä on olla ihminen.

Luukanen-Kilden kirjoittamat kirjat: Kuolemaa ei ole (1982), Tähtien lähettiläs (1991), Kuka hän on? (1993), Universumin lapsi (1995), Salatut maailmamme (2007). Uusin kirja ”Bright Light On Black Shadows” odottaa julkaisuaan